Mer om behandlingarna
DermaInjectBeauty_021

BEHANDLING

 

Före behandling

De flesta tolererar injektionsbehovet väl.

 

Vid behandling

Vi använder en tunn nål för att injicera små mängder botulinumtoxin i huden eller musklerna. Antalet injektioner som behövs beror på många faktorer, inklusive omfattningen av det område som behandlas.


Efter behandling

Förvänta dig att återuppta dina normala dagliga aktiviteter strax efter proceduren. Tänk dock inte att gnugga eller massera de behandlade områdena. Detta kan orsaka att toxinet migrerar till ett annat område.

 

 

 

MICROCHANNELING 

 

Här på Derma Inject Beauty använder vi oss av en nyutkommen genialisk produkt som är designad för att kunna leverera produkter in i kundernas hud smärtfritt och effektivt.

MicroGold är en så kallad mikrokanalteknik som består av en behållare och ett nålhus med 20 nålar som är tunnare än ett mänskligt hårstrå. Dessa supertunna nålarna tillverkas av titan och är överdragna med rent guld. När nålarna förs in i huden öppnas behållaren och produkten rinner ner i huden genom kanaler i nålarna.

Micro Botox är en ny behandling med MicroGold där vi använder Botox för att behandla t.ex. stora porer, fina linjer och rynkor. MicroGold är självklart CE-märkt.


Hur går behandlingen till?

MicroGold behandlingen skapar små, nästan osynliga hål i huden, där Botox, hyaluronsyra, vitaminer och andra ingredienser lätt kan transporteras ner i huden, precis på det djup där de kan göra mest nytta och skapa långvarig effekt. Huden tar till sig tillväxtfaktorerna och reagerar genom att börja förnya sig själv med hjälp av dess egen läkningsprocess. 

Behandlingen kan utföras i kur med 3-4 veckors mellanrum


 

 

BOTOX INJEKTIONER

 

Botox som består av botulinumtoxin, slappar temporärt av ansiktsmuskler, vilket minskar utseendet på fina linjer och rynkor. Injektion sker direkt in i det riktade området, Botox underlättar muskelspänningen som orsakar att rynkor uppstår. På bara ett tillfälle kan linjer längs pannan och runt ögonen behandlas säkert, återställa ett ungdomligt utseende..

 

 

 

SVETTBEHANDLING

 

Vid hyperhidros svettbehandling så injiceras botulinumtoxin i ett rutmönster i det överdrivet svettiga området i armhåla. Injektionerna görs med en tunn nål och en droppe ges ytligt i huden på ett flertal ställen.

Vad är MicroGold Microchanneling?

Det är en minimalt invasiv hudföryngrande behandling som involverar en behållare med fina nålar i 24 karats guld som har mikrokanaler som både stimulerar kroppens kollagen och hjälper till att slussa ner ingredienser. Nålarna låter produkten föras ner i huden på ett exakt och kontrollerat vis.


Skillnaden mellan traditionell microneedling och microchanneling med MicroGold är att MicroGolds nålar har kanaler. Produkten förs ner i huden genom nålen och släpps på valt nåldjup. Med microneedling är nålarna solida och trycker istället ner produkten. Med MicroGold kan vi effektivt behandla åldrande hud, sträckmärken, fina linjer och rynkor, mörka fläckar, hyperpigmenteringar och ärr samtidigt som huden återfuktad, fylls ut och föryngras. 

Produkter som kan användas med MicroGold 

Hyaluronsyra - är en mjuk, gelliknande substans som absorberar vatten och återfuktar huden på djupet i det behandlade området och ger förbättrad fasthet, elasticitet och gör huden slätare. 

Botox (microbotox) - appliceras in i dermis (inte i muskeln) hjälper till att dra ihop poröppningen. Detta är den enda erkända behandlingen som faktiskt har en effekt på porstorleken.

Tillväxtfaktorer - stimulerar huden för förbättrad läkning efter t.ex. laser och hjälper till att bibehålla kollagennivåerna i huden. 

Pigmenthämmare - förhindrar melaninresponsen. Kombinerat med solskydd minskar oönskade missfärgningar. 

 

De specialanpassade ampullerna för microchanneling finns i 6 olika variationer med ingredienser anpassade efter behandlingsområde: 

 

Vital W – Anti-age, allmän hudförbättring, fina linjer och rynkor 

Vital WH – Ärr och acne ärr 

Vital PS – Pigmenteringar 

Vital SM – Sträckmärken/Striae 

Vital HR – Öka hårtillväxten 

Vital CL – Celluliter 


Ampullerna innehåller 3ml serum och räcker för behandling av ett helt ansikte.